Troubleshooting Zimbra Connector for Blackberry - No Mail Flow On New Server

Revision as of 18:27, 24 March 2015 by Jorge de la Cruz (talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

Troubleshooting Zimbra Connector for Blackberry - No Mail Flow On New Server

Troubleshooting Zimbra Connector for Blackberry - No Mail Flow On New Server Homepage


Please see Troubleshooting_Zimbra_Connector_for_Blackberry_-_No_Mail_Flow_On_New_Server

Symptoms



If you are experiencing an issue with no mail flow on a new server, check the log for the following message:

MAPIMailbox::MAPIMailbox(2) - ResolveName[1] failed for DisplayName=

If you find this message, it indicates that ZCB is not resolving GAL users.

Resolution Steps



Use the following steps to troubleshoot this issue:

  1. It could be related to bug 39202.
  2. If the above doesn't work, try the Force GAL Sync button on ZCOLogCtrl.
  3. If all else fails, add problematic users manually in Outlook.


Verified Against: Date Created: 4/1/2010
Article ID: https://wiki.zimbra.com/index.php?title=Troubleshooting_Zimbra_Connector_for_Blackberry_-_No_Mail_Flow_On_New_Server Date Modified: 2015-03-24



Try Zimbra

Try Zimbra Collaboration with a 60-day free trial.
Get it now »

Want to get involved?

You can contribute in the Community, Wiki, Code, or development of Zimlets.
Find out more. »

Looking for a Video?

Visit our YouTube channel to get the latest webinars, technology news, product overviews, and so much more.
Go to the YouTube channel »

Jump to: navigation, search