Difference between revisions of "NO SUCH PART on Webclient"

(Created page with "=== <h1>Error sending mail from the Web client: Can not send.</h1> === <hr> <br> <h2>Problem: </h2> Not able to send/reply mails via web-client. '''Error -''' method:...")
 
Line 1: Line 1:
=== <h1>Error sending mail from the Web client: Can not send.</h1> ===
+
=== <h1>Getting '''NO_SUCH_PART''' error while sending or replying on a mail from the Webclient.</h1> ===
 
<hr>
 
<hr>
 
<br>
 
<br>
Line 5: Line 5:
  
 
'''Error -'''  
 
'''Error -'''  
method:       [unknown]
+
method:       [unknown]
msg:       no such message part: 2.2
+
msg:       no such message part: 2.2
code:       mail.NO_SUCH_PART
+
code:       mail.NO_SUCH_PART
detail:       soap:Sender
+
detail:       soap:Sender
trace:       qtp509886383-32204:https://10.3.32.7:7443/service/soap/SendMsgRequest:1466069561683:0d6ba27de097a6e3
+
trace:       qtp509886383-32204:https://192.168.1.0:7443/service/soap/SendMsgRequest:1466069561683:0d6ba27de097a6e3
  
<h2>Solution: </h2> This issue occurred when the user account's signature having corrupt test or image, deleting and recreating the signature resolve this issue.
 
Go to Preference - Signature - Remove the issue causing signature and recreate it.
 
  
Sincerely,<br>  
+
 
Sourabh Bhushan
+
<h2>Solution: </h2>
 +
This type of issue occurs when the user's signature having corrupt text or invalid image link, deleting and recreating the signature resolves this issue.
 +
 
 +
To fix this, Go to Preference >> Signature >> Here, remove and re-create the signature. 
 +
 
 +
 
 +
 
 +
Submitted by:  Sourabh Bhushan

Revision as of 15:45, 20 August 2017

Getting NO_SUCH_PART error while sending or replying on a mail from the Webclient.



Problem:

Not able to send/reply mails via web-client.

Error -

method:       [unknown]
msg:       no such message part: 2.2
code:       mail.NO_SUCH_PART
detail:       soap:Sender
trace:       qtp509886383-32204:https://192.168.1.0:7443/service/soap/SendMsgRequest:1466069561683:0d6ba27de097a6e3


Solution:

This type of issue occurs when the user's signature having corrupt text or invalid image link, deleting and recreating the signature resolves this issue.

To fix this, Go to Preference >> Signature >> Here, remove and re-create the signature.


Submitted by: Sourabh Bhushan

Jump to: navigation, search