Difference between revisions of "Fix a 'A network service has occurred' error with mailbox.log showing "index - Failed to open Indexer""

(Created page with "{{WIP}}{{Article Infobox|{{admin}}|{{ZCS 8.6}}|{{ZCS 8.5}}|{{ZCS 8.0}}}} =Fix a 'A network service has occurred' error with mailbox.log showing "index - Failed to open Indexer...")
 
 
(One intermediate revision by one other user not shown)
Line 1: Line 1:
{{WIP}}{{Article Infobox|{{admin}}|{{ZCS 8.6}}|{{ZCS 8.5}}|{{ZCS 8.0}}}}
+
{{BC|Certified}}
 +
__FORCETOC__
 +
<div class="col-md-12 ibox-content">
 
=Fix a 'A network service has occurred' error with mailbox.log showing "index - Failed to open Indexer"=
 
=Fix a 'A network service has occurred' error with mailbox.log showing "index - Failed to open Indexer"=
 +
{{KB|{{ZC}}|{{ZCS 8.6}}|{{ZCS 8.5}}|{{ZCS 8.0}}|}}
 +
{{WIP}}
 
==Purpose==
 
==Purpose==
 
When sending an email from ZWC, the user gets a pop-up saying '''A network service has occurred''', and the mailbox.log shows multiple entries of "index - Failed to open Indexer" for that user.
 
When sending an email from ZWC, the user gets a pop-up saying '''A network service has occurred''', and the mailbox.log shows multiple entries of "index - Failed to open Indexer" for that user.
Line 11: Line 15:
  
 
==Additional Content==
 
==Additional Content==
* For detailed explanations of and corrections for the mistakes listed above, please refer to the [https://community.zimbra.com/business/b/zimbratraining/archive/2014/10/15/did-you-know-using-filters-part-3-troubleshooting Tips & Tricks blog].
+
* This issue is already fixed in 8.7 according to the [https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=86938 Bug 86938]
  
  
 
{{Article Footer|Zimbra Collaboration 8.6, 8.5, 8.0|05/05/2015}}
 
{{Article Footer|Zimbra Collaboration 8.6, 8.5, 8.0|05/05/2015}}
{{NeedSME|SME1|SME2|Copyeditor}}
+
{{NeedSME|Jorge|SME2|Copyeditor}}

Latest revision as of 18:24, 11 July 2015

Fix a 'A network service has occurred' error with mailbox.log showing "index - Failed to open Indexer"

   KB 21936        Last updated on 2015-07-11  




0.00
(0 votes)

Purpose

When sending an email from ZWC, the user gets a pop-up saying A network service has occurred, and the mailbox.log shows multiple entries of "index - Failed to open Indexer" for that user.

Kb-network-error-001.png

Resolution

Reindex the afected mailbox:

zmprov rim user@example.com start

Additional Content

  • This issue is already fixed in 8.7 according to the Bug 86938


Verified Against: Zimbra Collaboration 8.6, 8.5, 8.0 Date Created: 05/05/2015
Article ID: https://wiki.zimbra.com/index.php?title=Fix_a_%27A_network_service_has_occurred%27_error_with_mailbox.log_showing_%22index_-_Failed_to_open_Indexer%22 Date Modified: 2015-07-11



Try Zimbra

Try Zimbra Collaboration with a 60-day free trial.
Get it now »

Want to get involved?

You can contribute in the Community, Wiki, Code, or development of Zimlets.
Find out more. »

Looking for a Video?

Visit our YouTube channel to get the latest webinars, technology news, product overviews, and so much more.
Go to the YouTube channel »


Wiki/KB reviewed by Jorge SME2 Copyeditor Last edit by Jorge de la Cruz
Jump to: navigation, search